Onderhoud & Advies

Spirofil biedt een uitgebreid onderhoudsprogramma voor nieuwe en bestaande ontwateringsinstallaties (vaste stof / vloeistof filtratie). In aanvulling hierop (her)plaatsen we ook slijtdelen (banden) voor industriële droog- & wastoepassingen.

Ontwateringsinstallaties kunnen optimaal worden ingezet & afgesteld, zodanig dat een hoge standtijd wordt gecombineerd met een efficiënte output. Het  leveringsprogramma omvat onderhoud en service voor elk type ontwateringinstallatie en waterzuiveringsinstallatie, (zeefbandpersen, ontwateringstafels, polymeer units, etc.) voor ondermeer (gemeentelijke) waterzuiveringsinstallaties en industriële & agrarische afvalwaterbehandeling en ontwateringssystemen. Daarnaast wordt onderhoud uitgevoerd aan diverse industriële installaties, ondermeer  op het gebied van drogen en/ of transport van een scala aan producten en media in bijvoorbeeld in de voedselverwerkende en proces-industrie.

Voorbeeld van een mobiele zeefbandpersinstallatie
Voorbeeld van een mobiele zeefbandpersinstallatie

Onze deskundige medewerkers inspecteren uw installatie en maken een rapport met aanbevelingen dat ter beoordeling aan u wordt voorgelegd. Hieruit volgt welke zaken onder regulier onderhoud vallen, welke tijdens een renovatie kunnen worden uitgevoerd en welke het systeem kunnen optimaliseren. Dit laatste kan naar gelang de situatie en uw voorkeur verder worden onderzocht.

Inspectie ontwateringsinstallatie (zeefbandpers)
Inspectie ontwateringsinstallatie (hier: zeefbandpers)
Inspectie PLC techniek ontwateringsinstallatie
Inspectie PLC techniek ontwateringsinstallatie
Controle en afstelling ontwateringsproces
Procescontrole en afstelling ontwateringsproces

Voor regulier onderhoud zijn diverse  onderhoudscontracten mogelijk. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies.

24-Uurs Service

Onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar! Spirofil beschikt over een 24-uurs service-apparaat dat bij elke storing direct van dienst kan zijn.

24-uurs service-apparaat
24-uurs service-dienst

Als service-organisatie worden hoge eisen gesteld aan vaardigheid en snelheid. Spirofil heeft dit mogelijk gemaakt door het leveren van tal van materialen uit voorraad, in combinatie met een goed getraind team van medewerkers dat dag en nacht voor u klaar kan staan. Deze unieke mix bespaart onze klanten veel tijd en geld; zeker in geval van calamiteiten.

Neem contact met ons op in geval van een storing of bel direct uw gebruikelijke contactpersoon.

Hieronder vindt u voorbeelden van  relevante diensten & materialen die wij leveren voor onze activiteit Onderhoud + Advies & 24 Uurs Service. Klik op elke foto of titel voor meer voorbeelden en details.

Ons laatste nieuws